CS 1.6 BestRasova

 Mar, 30 - 2017   no comments   Clienti CS


Salut dragă jucătorule de Counter-Strike ! Echipa dldcs16.ro vă prezentă o versiune a jocului counter strike 1.6 pe nume CS 1.6 BestRasova.

CS 1.6 BestRasova se poate juca pe internet cu alți jucători , cu boți  sau cu prietenii dumneavoastră în rețea. CS 1.6 Black Edition se poate juca pe servere cu modul zombie, respawn, clasic sau alte moduri.

În CS 1.6 BestRasova veți găsi servere din toate țările inclusiv românia . Deci dacă sunteți din italia puteți juca pe un server hostat în italia pentru a nu avea ping mare.

CS 1.6 BestRasova are skinuri, modele, texturi, gfx-uri și sunete modificate. Cs-ul este modificat în totalitate și vă recomand cu căldură să încercați această versiune pentru că este BESTIALĂ !

CS 1.6 BestRasova se poate descărca în format .exe direct de pe site-ul nostru sau prin torrent. Versiunea Counter-Strike 1.6 BestRasova masoară 324 MB .

Imagini din joc, click pe ele pentru mărire!
CS 1.6 BestRasova CS 1.6 BestRasova CS 1.6 BestRasova CS 1.6 BestRasova CS 1.6 BestRasova CS 1.6 BestRasova CS 1.6 BestRasova CS 1.6 BestRasova

Pentru a juca fără probleme CS 1.6 BestRasova, aveți nevoie de un calculator cu minimum de:

  • Procesor: 2.4 GHz
  • Memorie Ram: 512 MB
  • Placă Video: 512 MB
  • Spațiu pe Hard Disk : 1.5 GB

Video demonstrativ !

Atenție, această versiune de CS 1.6 a fost trimisă de utilizatorii dldcs16.ro. Nu suntem responsabili pentru conținut. Pentru sesizări / drepturi de autor(copyrights), sunteți rugați să ne contactați și vom elimina link-ul spre fișierul din culpă.

Fișier-ul trimis a fost verificat/scanat de viruși și este curat!
Descarca CS 1.6 BestRasova - Executabil Descarca CS 1.6 BestRasova - Torrent

Echipa dldcs16.ro, vă urează baftă la fraguri și așteaptă părerile voastre despre acest cs !

Share this:

Related articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Fields with * are mandatory.